703

Tänä aamuna oli välikausivaatemuotinäytös ennen kun mentiin ulos. Takit ja housut Tarjoustalosta sopuhintaan. Miksei pojille oo ikinä yhtä kivoja kuin tytöille? Pipot ja lapaset ompelin eilen. Pipot velouria fleecevuorella. Lapasissa kämmenen kohdalla vettä pitävä mikälie ja muuten tuplafleece. Tarkeni ainakin tänään ihan hyvin. Vähän näppärämpi pitää noilla lapioa kuin toppahanskoilla. Kengät vielä vähän hakusessa, ei ehkä kumppareilla koko kevättä meinata tallustella...




702

Vierashuoneen seinällä haaveita jostain omasta. Tai muutenvaan uusista tuulista edes täällä vuokrakodissa. Kevät tulee ja sisustusinto kasvaa. Ekana haluaisin uuden keittiön pöydän.


701

Alkaa helpottaa vesirokko pikkuhiljaa. Eilispäivä meni nukkuessa. Tänään on leikitty ja tehty kotihommia. Nukkuvat vauvat on vaan niin kauheen sulosia <3 Aamupalaksi banaanismoothie (huomatkaa nyt ku joka aamu jotain surrauttelen). Välipalaksi croissanttia purkista uunin kautta suuhun, hyvää. Vasta päiväunilta heränneellekin maistuu.





700

Huono yö, mutta ihan hyvä aamu, kiitos mieheni! Mustikkasmoothieta aamupalaksi. Muutama koneellinen pyykkiä ripustettu kuivumaan, sisäilma on kostea. Sairastelupäivä, tavallisesta poiketen lapset katsoneet tänään areenasta varmaan 20 jaksoa Kaapoa. Edvinillä vesirokon lisäksi silmän päälle valunut mustelma. Oulalla vaan muutama hassu näppy. Nyt päiväunilla joka iikka. Minä lähden kohta kuntosalille tuulettumaan.







699

Ihan oikeesti, ei huvita edes kattoa tonne ulos. Ulkona lumisade. Sisällä vesirokko. Myös Bealla ja Edvinillä on vesirokkonäppyjä, vaikka olin ihan varma että niillä on jo vesirokko ollut. Se on siis ollut jotain muuta.


698

Ulkona näyttää taas vähän erilaiselta kuin pari päivää aiemmin. Lunta on enemmän kuin koko talvena tähän mennessä. En kyllä suorastaan ilahtunut lumisateesta, mutta ehkä se on vaan asennekysymys.

Oula oksennellut viime yön ja tämän aamun. Pikkupotilas, mikään ei oikein pysy sisällä. Toivotaan, että menee nopeasti ohi. Ettei ainakaan sairaalareissua tulis.

Kaksi isompaa lasta oli äsken isin kanssa ulkona. Ja ihan mielissään lumesta.




Ja siinä se olohuoneen uusi verho, mistä aiemmin jo taisin mainita.

697

Otan näköjään tätä nykyään vaan puistossa kuvia. Eilen Hannulla oli palkaton vapaapäivä, koska Edvinillä piti olla korvien putkitus. Se peruttiin edellisenä päivänä. Ottaa päähän, uusi aika vasta kuukauden päähän. No joka tapauksessa aurinko paistoi ja me mentiin koko perheellä puistoon.





696

Kyllä kärsis jo syödä terassilla välipalaa, mutta jos ihan totta puhutaan niin kävin vaan nappasemassa kuvat. Herkullinen auringonpaiste. Siihen sopii luonnonjogurtti ja puutarhavattuja pakastimesta. Mielelle tekee kyllä hyvää tällainen aikainen kevät.


695

Miehellä vapaailta. Ehdin vielä ennen pimeän tuloa lasten kanssa puistoon. Onnistuu kokoajan paremmin, valoisa aika pitenee joka päivä. Tulipahan testattua ulkoilu hereillä olevan vauvan kanssa. Hyvin onnistui, nukahti tulomatkalla.





694

Aurinkoista naistenpäivää kaikille naisille ja vaikka tytöillekin! Ja hyvää peruslauantaita muille ;)
T. Oula ja mama



693

Jotenkin kiireistä elämä. Haluaisin töihin ainakin kesäksi, mutta hakeminen on niin tuskaa. Myönnän stressaavani. Ehkä se tästä kun kevät etenee. Huomenna on sitäpaitsi naistenpäivä! ^^

Meille tuli pari viikkoa sitten IKEA-reissulta tämän talon ensimmäinen viherkasvi. Hyvä alku. Toivottavasti näitä ilmaantuu lähiaikoina lisää. Ja jos vielä hengissä pysyis...


692

Mitä meidän vauva syö. Alla selviää. Raaka-aineita on tietysti vaihdeltu. Pikkuhiljaa uusia makuja. Kuvasarjan lopuksi tietysti pakastetaan. Irrotetaan muoteista ja laitetaan uudelleen pakastimeen. Tai sitten sulatetaan ja syödään ;)





Työhakemusten täytteleminen on sitten rasittavaa puuhaa...

691


Ps. Meillähän on aina ihan siistiä. Jokainen tavara paikoillaan :D

690

Pienimmälle ei vielä anneta laskiaispullaa :D Soseita jo saa. Niistä lisää myöhemmin. 




689

Lauantaipäivän iloksi oltiin ystävien uudessa kodissa kylässä. Lapsilla oli pikkuserkuista seuraa ja aikuisilla juttukavereita. Syötiin, ulkoiltiin ja saunottiin. Ja ainakin minä nautin siitä suunnattomasta valoisuudesta. Kyllä uudet talot on sitten ihania! Vaikka ei aiotakaan koskaan rakentaa...