347

Viime yö ja tämä päivä mennyt aika lailla pyllylleen. Ei mulla oo edes muita puheenaiheita enää kun tuo huutava poika. Siltä ainakin tuntuu. Ainakin välillä, silti aika usein.

Blogi täyttyy näistä virkkausjutuista. Siinä näperrellessä voi ajatella jotain muuta. Pallon sain lopultakin eilen illalla valmiiksi. Punainen raita tuli piristämään, koska sininen loppui ihanien tavaroiden kaupasta kesken.



17 kommenttia:

  1. höh, onpa ikävä että pieni itkee edelleen.. en voi ku toivoa parempaa huomista ja jaksuja sinne <3 tuo jumppapallon päällinen on kyl tosi kiva idea, hieno tuli =) Ja tuo punainen raita piristää kivasti!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä! Tosi hieno tuli tuosta pallosta, taitava olet:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Tuo on kyllä söpöintä mitä olen vähään aikaan onnistunut väsäämään :) punaista on tulossa myös seinälle... Saa nähdä koska saan valmiiksi.

    VastaaPoista
  4. Tosi hieno pallon päällinen.. Voisin melekeen tilata itellekki ;)-N-

    VastaaPoista
  5. Upeaa Jonna! Anna käsien syyhytä koukkujen ja kutimien kanssa aina vaan ku mahollista. Eräs ystävä sanoo aina, että aina kun perheen kanssa on tiukinta niin silloin ompelukone laulaa rajuimmin. Käsityöterapiaa! <3

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva idea päällystää tuo jumppapallo ja ku tuli vielä nuin kivan näkönen! Tuo punanen rantu on just huippu yksityiskohta, sopii hyvin tuohon.:)
    Voi toista pientä..:'(
    -J

    VastaaPoista
  7. ihan sikahieno toi pallo! ja Jonna, tsemppiä sikana! <3 -y

    VastaaPoista
  8. mistä kaupasta siis ostat nuita kuteita? ja onkos se trikookudetta vai ontelokudetta? :) T. anonyymi-alli

    VastaaPoista
  9. Kiitos kovasti kaikille, omastakin mielestä siitä tuli ihan söpö :) Mutta aika paljon saa maksaa, että alan tilauksesta tekemään. Sen verran monta kertaa purin ja tein ja purin ja laskin silmukoita...

    Ja trikookudetta on, ostan sitä ihanien tavaroiden kaupasta ;) Tuosta taito-shopista, Brahenkadun varrelta.

    VastaaPoista
  10. Niin hieno..!:)käsityöt mahtaa olla kyl oikeesti hyvää terapiaa,ootan et ite saan ompelukoneen ni jospa sitä innostuu ompelemaan!ü-M

    VastaaPoista
  11. WAU! fanitan kaikkia, jotka osaavat / jaksavat virkata. Mäkin olen haaveillut tollasesta jumppapallon päällisestä. Mut ei meille kyllä mahtuis mihinkään jumppapalloa. Mutta ihan sairaan sairaan hieno!

    VastaaPoista
  12. Voimia kovasti! ootteko käyttäneet vauvaa vyöhyketerapeutilla? kuulin kerran eräältä vyöhyketerapeutilta että joidenkin vauvojen suolisto pitää tavallaan käynnistää hieromalla ja kivut ovatkin loppuneet siihen kun on muutaman kerran käyny hänen luonaan.

    VastaaPoista
  13. VAU mikä pallonpäällinen! Mä haaveilen samanlaisesta mutta olen niin käsi noissa virkkaushommissa ja neulomisessa etten ees yritä. Jospa äiti haluais tehä mulle tuollasen, pitäs kysyä..:)

    VastaaPoista
  14. M, käsityöt on kyllä hyvää terapiaa, kannatan!

    wikke, Kiitos :)

    Anonyymi, et varmaan ole ennen lukenut blogiani? Täällä on ehkä 20 kirjoitusta missä kerrotaan vyöhyketerapeutilla käynneistä :) kiitos vaan vinkistä, ei toimi.

    Enni, tuo on kyllä ihan kiva. Jos ei äiti lupaa tehä ni sitten alat opettelemaan :P

    VastaaPoista
  15. Ei vitsi, täälläkö siis on paikka mistä saa tuota trikookudetta...? Mä oon ollu ihan varma ettei oo..pitäiskö itekki vaan alkaa kokeilee, vai meniskohän hermot heti. :) tuo on kyl niin makkee! -a

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. R-collectionin kangasmyymälästä saa ainakin toisinaan trikookudetta edullisesti, itse olen sieltä ostanut. Ihan huikeen hieno tuli pallosta! :)

      Poista
    2. joo sieltä vois joskus myös käydä kattomassa, taito-shopissa on ainaki nyt ollu 5-7€/kg eli ei kovin kallista mun mielestä :)

      Poista